czwartek

Wrzesień 2017

Prostszy sposób na zagraniczne konto

Oniszczuk_EPB

Z przyjemnością informujemy o nawiązaniu stałej współpracy pomiędzy kancelarią Oniszczuk Olszar & Associates a bankiem Euro Pacific Bank z siedzibą na St. Vincent i Grenadynach. Rozszerzenie naszej dotychczasowej oferty o produkty Euro Pacific Bank, w tym konta zagraniczne, pozwoli na zaoferowanie klientom kancelarii uproszczonego dostępu do pełnego zakresu usług tego karaibskiego banku, w tym bezpieczne konta dla spółek zagranicznych oraz obywateli Polski.

Euro Pacific Bank jest międzynarodowym bankiem, brokerem, funduszem inwestycyjnym i firmą świadczącą usługi finansowe licencjonowanym w St. Vincent i Grenadynach jako Międzynarodowy Bank Klasy A. Przez ostatnie 15 lat Euro Pacific Bank i jego spółki zależne zaoferowały szeroki zakres usług finansowych z biur na Karaibach. Dostęp online do konta zagranicznego zapewnia użytkownikom 24/7 dostęp do swoich portfeli, niezależnie od tego, gdzie się znajdują. Bank obsługuje ponad 11 500 kont i klientów w ponad 100 krajach. Bank Euro Pacific wyróżnia się unikalnym modelem bankowym. Nie oferuje wielu tradycyjnych usług bankowych (kredytów hipotecznych, kredytów samochodowych, kart kredytowych, finansów handlowych itp.), a skupia się na oferowaniu usług bankowych i usług inwestycyjnych, które wyróżniają się jakością na tle usług konkurencyjnych. Euro Pacific stosuje unikalne podejście do bankowości, utrzymując 100% stosunek rezerw do depozytów.